Book dit hotel online eller ring til os på tlf. 43 33 14 20
Mandag-torsdag kl. 10-16, fredag kl. 10-15

  • Vil du ændre dit feriested, klik her
  • Ankomst
  • Afrejse
  • Antal vær. /
    lejl. (maks. 5)
  • Antal personer

Vores ambassadører

De fortæller den gode historie videre

Vi modtager dagligt roser fra vores gæster, roser vi er meget glade og stolte over! Vi er meget bevidste om at den bedste reklame vi kan få er "mund til mund" reklamen fra folk som har prøvet os og haft positive oplevelser med vores koncept, produkt og service.

Nedenstående kan du se hvad et lille udpluk af dinferie.dk's "ambassadører" mener om os.

Torben Nielsen, Politiassistent og håndboldtræner TMS Ringsted.

Torben Nielsen, Politiassistent og håndboldtræner TMS Ringsted.

Som politimand og træner i en landsdækkende række i håndbold, kræver det meget tid fra familien i løbet af året, og derfor har vi i familien været i Grækenland (Kreta) de seneste mange år, hvor vi kan få en sommerferie med masser af afslapning, ro, varme og bare være sammen. Efter at have benyttet flere forskellige rejseselskaber fandt vi for 5-6 år siden DinFerie, hvor vi selv skulle booke ferien, og da dette var nyt, var vi en smule nervøse i starten. Vi kontaktede DinFerie, som fra starten var meget imødekommende, og meget ærlige omkring de forskellige hoteller og standarden på disse. Derudover oplevede vi en usædvanlig god service, og vi er blevet så glade og tilfredse med DinFerie, at vi anbefaler det varmt til venner og familie, og selv stadig benytter selskabet hvert år.
Gitte Svendsgaard, Frisør

Gitte Svendsgaard, Frisør

Jeg har rejst rigtigt mange gange på charterferie, og mine kunder spørger derfor ofte om jeg kan anbefale en god, billig og dejlig ferie - og det er jeg ikke i tvivl om at jeg kan. Jeg lærte dinferie.dk at kende for en del år siden, og jeg har efterfølgende rejst en del gange med dem, og jeg kan kun give dem min bedste anbefaling. Der kan af fordele nævnes: Store besparelser i forhold til samme rejse med charter. Der kan bestilles netop det antal feriedage, der passer til dig/din familie. Samtidig kan du få en personlig betjening af et erfarent personale, som kan hjælpe dig med bestilling og besvarelse af div. spørgsmål, om netop det hotel du kunne have lyst til.
MichaelKnudsen_Proff-Handball.jpg

Michael Knudsen, Professionel håndboldsspiller

"Med klubhold og landshold bor jeg store dele af året på hotel. Derfor sætter jeg stor pris på hyggelige, vedligeholdte og velfungerende hoteller. De sidste par år har Dinferie.dk været med til at arrangere min sommerferie og hver gang har det været en super god oplevelse. Har modtaget en god service og oplevet et meget seriøst dansk firma, hvor der ikke er overladt noget til tilfældigheder. Jeg er trænet til at levere toppræstationer i sporten verden, her er et firma der levere toppræstationer i at opfylde mine rejsebehov."
001_OleClifford_Forfatter_foredragsholder.jpg

Ole Clifford, Forfatter og foredragsholder

"Når man skal bo på hotel i 6 uger for at færdigskrive en roman, skal alt fungere upåklageligt. Det handler om troværdighed og personlig service i særklasse. DinFerie-konceptet levede op til alle forventninger. At man tilmed kan tilpasse hotelreservationerne med de bedste flyafgange og -priser er bare helt optimalt. Alt i alt bedre og billigere end charterrejser."
01_JensErikJoergensen_Borgmester.jpg

Jens Erik Jørgensen, fhv. Borgmester

"Endnu en ferie, hvor alt levede op til det, I havde lovet, denne gang et af de flotte hoteller blandt jeres store udvalg i Caribien. Men vi er også forvænte efter at have prøvet både hoteller og lejligheder flere steder i Europa til dinferie.dk's konkurrencedygtige priser."
02_CharlotteBircow_Fitnessdronning.jpg

Charlotte Bircow, Fitnessdronning

"Jeg har flere gange med stor succes benyttet dinferie.dk. For mig er fleksibilitet yderst vigtig, så muligheden for at bestille 6 eller 9 dage, eller hvad der nu passer ind i kalenderen, er meget afgørende."
03_SoerenThomsen_Folketingbetjent.jpg

Søren Thomsen, Folketingsbetjent

"Nu er vi lige vendt hjem fra den 3. ferie med jer som rejsearrangør, og det har endnu engang været super godt. Alletiders koncept med selv at bestemme hvor længe man vil være væk, transport m.m. Og så sparer man jo mange penge hvis man sammenligner med de gængse rejsebureauer..."
04_JanMonrad_Entertainer.jpg

Jan Monrad, Entertainer

"Jeg har flere gange booket hotelovernatninger på dinferie.dk og har også boet med min familie i den skønne Spies-villa Casa Janni på Tenerife. Jeg har været særdeles tilfreds med dinferie.dk, firmaets fine service og yderst konkurrencedygtige priser. Jeg kan således trygt anbefale dinferie.dk."
Birgit Lange, Purser i SAS

Birgitte Lange, Air Purser i SAS

"Hej dinferie! Jeg kontaktede Jer for første gang da jeg skulle bruge et hotel i Miami. Jeg fik et rigtigt godt hotel og var utroligt begejstret for den personlige service jeg fik hos Jer. Da jeg i foråret skulle en lille tur til Athen, vendte jeg naturligvis tilbage, og med samme skønne og positive oplevelse. Jeg syntes at I skal vide, at jeg er imponeret over den service I tilbyder. Det får folk,, og i hvert fald mig,, til at komme tilbage."

Bemærk: Oveni alle viste priser lægges et ekspeditionsgebyr på kr. 49,- pr. reservation.
© dinferie.dk A/S - Alle rettigheder forbeholdes